Seç Baklavaları Göktürk'te

Yeni lezzet durağınız Göktürk'te hizmetinizde.

22 Ekim 2020 Perşembe 17:44
2312 Okunma
Seç Baklavaları Göktürk'te

Merhaba Koray Bey, öncelikle sizi biraz tanıyalım.

Merhaba; Koray HIŞVACI ben. 1983 Gaziantep doğumluyum. 20 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşıyorum.

Bu işe ne zaman ve nasıl başlama kararı aldınız?

Aslında Babam (Mustafa HIŞVACI) bu işe başlamaya karar verdi ve bizi de dahil etti. Seç Baklavaları sahibi Sayın Ömer KONUKOĞLU ile babam çocukluk arkadaşı kendi aralarındaki konuşmadan sonra bu sektöre adım attık.

Neden Seç Baklavaları'nın frechasing şubesini açmak istediniz?

Seç Baklavaları ile aile dostluğumuz var. Ama bu işi farklı bir zaman dilimi içerisinde yapacak olsa idik bile kalitesinden ödün vermeyen kendinden emin olan ustaların ellerinden çıkan lezzeti sadece ben değil her birey satmak ister Seç Baklavaları sadece marka değil Usta işi onun için bizler bu firma ile birlikteyiz.

Baklavalarınız nasıl böyle lezzetli?

Baklavalarımızda kullanılan ürünler hem A kalite ve tamamen doğal işinin ehli ustaların ellerin bol malzemeler ile yapılıyor. Her ürün kendine has lezzeti ve görüntüsü ile damaklarda bıraktığı tadı tekrarlamanız için uğraşılıyor. Afiyet olsun ….

İşinizle ilgili en çok nelere önem verirsiniz?

İlk önce ticaret ahlakı tatbikîde içinde bulunduğumuz zamanda da hijyen şartlarına, çalışma saatlerimiz günlük gelen ürünler olduğu için değişkenlik gösteriyor ama her gün düzenli bir şekilde işimize gelmeyi kendimize ilke edindik. Şöyle bir tabir caizse biz babadan böyle gördük.

İyi bir baklava nın nasıl olması gerekir?

Kötü Baklava yoktur zaten sadece iyi malzeme vardır. Kalitesiz bir baklavada bile emek vardır emeği görmemek olmaz.

Baklava alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle A veya B firması diye ayrım yapmadan hizmete ve tazeliğe bakılmalı, Baklava her gün aynı tazelikte ve aynı lezzette olmalı, bu tarz gıda ürünleri aldığınız yerlerde samimi kurumsallıktan kaçınılmış olması da ayrı bir dikkat etmeniz gereken bir önergedir.

Telefon:

Bakırköy: 0212 660 27 34 - 0552 660 27 34

Göktürk0552 700 27 34

Adres: Kartaltepe Mah. Olgunlar Sk. No: 19/B Bakırköy - İstanbul  -  İstanbul Caddesi Artell Forum Çarşısı No: 38/N Göktürk - İstanbul

İnstagram:  secbaklavalarigokturksecbaklavabakirkoy

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.