Limon Pastanesi Göktürk'te

Butik pastanecilikte eski tariflerle yeni tarifleri harmanlayarak daha iyi lezzetler sunmak amacımız.

22 Ekim 2020 Perşembe 18:12
2527 Okunma
Limon Pastanesi Göktürk'te

Limon ismi nereden geliyor?

Limon ismi hiç aklımızda yoktu. İlk başta pastanemizi kurmaya karar verdikten sonra aile bireylerimiz ile iki hafta süren istişare dönemimiz oldu. Böyle akılda kalıcı telaffuzu kolay ismi söylendiğinde iç açıcı fresh bir isim olması için çok düşündük. Bir anda dilimizden Limon ismi çıktı ve böylelikle ismimiz Limon Pastanesi oldu.

Bize kendinizden bahseder misiniz?

Serkan Demirtürk 48 yaşında İstanbul doğumluyum. Baba tarafı Selanik göçmeni, anne tarafı Bolulu. 

Bu sektöre girişinizden bahsedebilir misiniz?

Ortaokulu bitirdikten sonra dedem vasıtasıyla 1987 yılında Emirgan Abdullah Efendi Restoranında çırak olarak başladım. Dedemden ve oradaki ustalardan askere gidene kadar kendime çok şey kattım. Askerden döndükten sonra Florence Nightingale Hastanesinde devam ettim. Bir dönemde Yeniköy Tribeca de devam ettim ardından Göktürk’te Mulino Pastanesinde usta olarak çalıştıktan sonra 2008 den beri kendi aile pastanemizi işletmeye devam ediyoruz.

Hizmet verdiğiniz bölge hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Yaptığımız işte kalite ve hijyen den bu zamana kadar ödün vermeden çalıştık Göktürk ve Kemerburgaz’daki müşterilerimize hizmet vermekten onur duyduk. Bu zamana kadar işimizi severek yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Göktürk ve Kemerburgaz halkına teşekkür ederiz.

Butik Pastanecilikteki amacınız?

Butik pastanecilikte eski tariflerle yeni tarifleri harmanlayarak daha iyi lezzetler sunmak amacımız.

İşinizde başarınızı neye borçlusunuz?

Öncelikle yaptıkları işe saygı duysunlar mesleki hayatlarında yeniliklere her zaman açık olsunlar başarı kendiliğinden gelecektir.

Adres: Göktürk Merkez, Çamlık Cd. 36/A, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 78 85

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.