La Puce Vintage Butik Göktürk'te Açıldı.

Kasım ayında Göktürk’te bir yeniliğe daha imza atıldı. Göktürk’ün ilk vintage butiği La Puce Vintage kapılarını açtı. 

30 Aralık 2020 Çarşamba 09:46
1637 Okunma
La Puce Vintage Butik Göktürk'te Açıldı.

Kasım ayında Göktürk’te bir yeniliğe daha imza atıldı. Göktürk’ün ilk vintage butiği La Puce Vintage kapılarını açtı. 


Catering & Organizasyon firması A’la Mode Catering’in sahipleri Vivyan Avimelek ve İrem Kalkavan Mertoğlu’nun açtığı butik, original markalar, vintage ürünler ve etiketi üzerinde yepyeni ikinci el giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve ev tekstili ile Göktürk’te bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Antika eşyalarla dekore edilmiş butikte, 36-52 beden aralığında abiye, kaban, elbise, pantolon, takım, jean’e kadar aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. 


Pandemi döneminde birçok farkındanlıkla birlikte, kaynaklarımızı boşa harcamamayı da öğrendik. Bu dönemde bile dünyada 500 milyona yakın giyim eşyası üretilirken, bunların yaklaşık yarısı giyilmeden çöpe gitmiş.

t-shirt üretmek için bile 2.700 lt su gerektiğini düşündüğümüzde giyim sektöründeki rakamları, boşa giden enerjiyi, kaynağı ve tabii ki milli geliri de gündeme getirmek isteyen La Puce Vintage, özellikle Göktürk gibi sosyo ekonomik ve eğitim düzeyi yüksek bölge sakinlerinde vintage ve ikinci el farkındalığı yaratmayı hedefliyor. 


Kahvenizi yudumlarken, keyifle tek tek herşeyi inceleyebileceğiniz La Puce Vintage’a uğramayı unutmayın! Çünkü burada uygun ve kaliteli alışverişle tanışacaksınız! 

Adres:Göktürk Merkez Mahallesi- Göktürk Caddesi-Apartment  149-No: 59/A GöktürkİSTANBUL

Telefon: 0536 406 96 19

İnstagram: @lapuce.vintagebutik

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2020 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.