İyilik Serüveni Eyüpsultan' da Hayat Buldu

15 Aralık 2020 Salı 11:23
689 Okunma
İyilik Serüveni Eyüpsultan' da Hayat Buldu

İyilik Serüveni Eyüpsultan' da Hayat Buldu

İyilik Serüveni bu kez Eyüpsultan'daki kimsesiz vatandaşların umudu oldu. Kışı yaşadığımız bu günlerde kimsesiz vatandaşlarımıza her hafta sonu çorba dağıtımında bulunan Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı evsiz vatandaşların berber ihtiyaçlarıyla da ilgilenip sağlık kontrollerinin ardından Eyüpsultan Kaymakamlığı koordinesinde evsiz vatandaşları konaklamak üzere otellere yerleştirdi.

Yakın zamanda başlattıkları "İyilik Serüveni" projesiyle farklı illerde gündeme gelen Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı'nın iyilik eli bu kez kimsesizlere uzandı. İyilik Serüveniyle eş zamanlı yürüttüğü "İyilik Mayası" projesiyle de ihtiyaçlı ailelere kapı kapı erzak dağıtımı yapan gönüllüler bir yandan da hafta sonları sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara gıda desteğini sürdürmeye devam ediyor. Şube Başkanı Hakan Nergis :"Bizler pandeminin başında söz verdik, sizler için daima dışarıda olmaya devam edeceğiz" dedik. Sözümüzü tutabiliyorsak ne mutlu bizlere sözleriyle konuyla ilgili hassasiyetlerini dile getirdi. Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı Sağlık kontrollerinin ardından evsiz vatandaşları konaklamak üzere Eyüpsultan Kaymakamlığı koordinesinde otellere yerleştirdi

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.