İlklerin Markası Partykids

Tam 18 yıllık geçmişiyle ilklerin markası olan Türkiye’nin ilk ve tek çocuk eğlence ve parti markası Partykids Kemer Country’de muhteşem bir yılbaşı şenliği ile 23 Aralık Pazar günü açıldı.

26 Aralık 2018 Çarşamba 12:50
1956 Okunma
İlklerin Markası Partykids

Tam 18 yıllık geçmişiyle ilklerin markası olan Türkiye’nin ilk ve tek çocuk eğlence ve parti markası Partykids Kemer Country’de muhteşem bir yılbaşı şenliği ile 23 Aralık Pazar günü açıldı. Her gün oyunlara ve partilere açık olacak Partykids şimdi Kemer Country’de!

Türkiye’nin en eğlenceli ve en büyük yılbaşı partisi Kemer Country Bol Pazar’da çocuklara kapılarını açıyor. Noel babalar, animasyonlar, yarışmalar, çekilişler, oyun alanları, atölye çalışmalarıyla çocuklar ve aileleri eğlencenin tadına varacak.

Kemer Country Partykids’te artık aileler ve çocuklarının birlikte zaman geçirebilecekleri ve doğayla içi içe bir ortamda atölye çalışmalarıyla hayal güçlerini geliştirebilecekler.

Kemer Country Partykids’te çocuklar hayal ettiği konseptte doğum günleri .gerçekleştirebilecekler.

Party Kids

Adres: Fulyalı Sokak No:33 Levent Beşiktaş / İstanbul

Telefon: 0212 352 63 42 - 0533 738 39 58

Mail: [email protected]

Web Sitesi: www.partykids.com.tr

Instagram: partykidstr

                 partykidsmutfak

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.