Hastalıkların Altında Yatan Zihinsel Ve Duygusal Nedenler - Binnur Duman

Binnur Duman göktürk dergisi ve www.gokturkdergisi.com okuyucularına özel "Hastalıkların Altında Yatan Zihinsel Ve Duygusal Nedenler " başlıklı yazısını kaleme aldı

20 Eylül 2019 Cuma 12:21
863 Okunma
Hastalıkların Altında Yatan Zihinsel Ve Duygusal Nedenler - Binnur Duman

Tüm düşünceleriniz ve duygularınız Bir enerji olduğunu kimyasal olarak bedeninizde üretilen moleküller olduğunu biliyor muydunuz  Mutlu bir insanın kimyasal molekülleriyle mutsuz Negatif bir insanın kimyasal molekülleri birbirinden farklıdır ve farklı etki yaratır etki ettiği Hormon bezinin ve O bölgedeki organın titreşimlerini bozar, vücudunuzun bir bölgesinde hücresel olarak iz bırakır. Bu moleküller, enerji döngüsünü doğru tamamlayamaz iseler, hücrelere atıklarını bırakırlar. Bu enerjisel atıklar, genellikle  ilgili endokrin bezin olduğu bölgeye etki eder Ve oradaki titreşimi bozarak hastalık dediğimiz olayı ortaya çıkarır  Eğer Kelimeleriniz dışarıya çıkamayıp boğazınızda düğümlendiyse, boğaz alanında Tiroit bezinin bulunduğu bölgede sorunlar çıkarır.

Devamını okumak için tıklayınız => Hastalıkların Altında Yatan Zihinsel Ve Duygusal Nedenler

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24