Eyüpsultan Belediyesinden Öğretmenler Günü Sürprizi

Eyüpsultan Belediyesinden Öğretmenler Günü Sürprizi

25 Kasım 2019 Pazartesi 16:05
1623 Okunma
Eyüpsultan Belediyesinden Öğretmenler Günü Sürprizi

Eyüpsultan Belediyesinden Öğretmenler Günü Sürprizi

EYÜPSULTAN’DA BİR İLK…

Başkan Deniz Köken’den En Tatlı


“Öğretmenler Günü” Sürprizi!

Eyüpsultan Belediyesi, Öğretmenler Günü'nde bir ilke imza attı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultan Belediyesi çalışanları, ilçedeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 83 okula sürpriz ziyaret gerçekleştirerek öğretmenlere pasta ikram ettiler, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladılar.


Başkan Deniz Köken ile birlikte, Başkan Yardımcıları, Danışmanlar, Meclis Üyeleri, Müdürler ve diğer personelin katıldığı sürpriz ziyaretlerde, öğretmenlere pasta ile birlikte karanfil ve duvar saati gibi hediyeler takdim edildi.


Başkan Deniz Köken, Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öğretmenleri tebrik ederek onlarla sohbet etti.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN HEYECANINI PAYLAŞMAK İSTEDİK”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, okulda yaptığı açıklamada, düzenlenen etkinlikte de bir farkındalık oluşturmak ve aynı anda aynı heyecanı paylaşmak istediklerine vurgu yaparak; “Bugün Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz, Meclis üyelerimiz, personelimiz 83 okulda aynı anda etkinlik organize ettik. Ben de Haydar Akçelik Lisesi’ne geldim. Hem öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladım hem  de Okul Müdürümüz yeni geldi, onu ziyaret etmiş oldum. Yıllar önce beraber çalışmıştık. Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. ” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24