Eyüpsultan Belediyesi'nden muhteşem sünnet şöleni!

Eyüpsultan Belediyesi geleneksel sünnet şöleni bu yıl da muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.Şölende ilk olarak Eyüpsultan Meydanı'nda bir program düzenlendi.Program Mehter Takımı'nın konseriyle başladı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 11:39
1074 Okunma
Eyüpsultan Belediyesi'nden muhteşem sünnet şöleni!

“SİZLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Coşku içinde gerçekleşen Mehter Konserinin ardından Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın bir konuşma yaparak, şu sözleri sarf etti;

“Her erkek evladımızı belli yaşa geldiğinde sünnet ettiriyoruz ve Eyüpsultan geleneği olarak camimizin önünde dua ettiriyoruz. Çocuklarımızın sünnetleri yapıldı.

İnşallah dualarımızı yapacağız sonrasında da tekne gezisi yapacağız. Eyüpsultan Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu yavrularımızın ve sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun”

DUALAR EDİLDİ, BOĞAZ TURU YAPILDI

Sonrasında ise hep birlikte dualar edildi ve 520 sünnet çocuğu ile aileleri Mehter Takımı eşliğinde Feshane'ye yürüdüler.

Feshane'ye gelindiğinde çocuklar ve aileleri kendilerini bekleyen teknelere binerek Boğaz turuna çıktılar.

Boğaz turu sırasında da belediye görevlileri çocuklara ve ailelere çeşitli ikramlarda bulundular.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24