ESRA SÖNMEZER'İN ACI GÜNÜ

Sinema ve dizi filmlerin ünlü oyuncusu Esra Sönmezer, babası Enver Sönmezer’in 83 yaşında yaşama gözlerini yummasıyla sarsıldı

20 Nisan 2020 Pazartesi 14:17
1129 Okunma
ESRA SÖNMEZER'İN ACI GÜNÜ

Sinema ve dizi filmlerin ünlü oyuncusu Esra Sönmezer, babası Enver Sönmezer’in 83 yaşında yaşama gözlerini yummasıyla sarsıldı.Geçirdiği kalp krizin sonucu hayata gözlerini yuman Enver Sönmezer dün son yolculuğuna uğurlandı. Babasının ölümüyle ilgili Instagram sayfasından bilgi veren Sönmezer “Gayet iyiydi. Kan değerleri düşünce kan nakli için hastaneye götürüldü. Kan nakli yapıldı. Yemeğini yemiş ve sonra nefesi daralmış. Her şey bir anda oldu. Seni çok özleyeceğim babacığım” dedi.

Eyüp Sultan Mezarlığı aile kabristanında son yolculuğuna uğurlanırken sevilen oyuncu Esra Sönmezer’in üzüntüsü gözlerinden okunuyordu. Babasının ani ölümü karşısında şok yaşayan Esra Sönmezer, bir süre herkesten kendini soyutladı. Sosyal medya hesaplarından babasının vefatını duyup arayan yakınları ve dostları bir süre güzel oyuncuyla irtibat kuramadılar. Babasını defnettikten sonra biraz daha kendini toparladığını dile getiren başarılı oyuncu “Allahın izniyle son görevimi yerine getirdim, huzurluyum” dedi.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24