Emel Pırlanta Tektaş Yüzük Çeşitleri

Günümüzde evlilik teklifleri tektaş yüzük olmadan yapılmamaktadır. Son yıllarda tektaş yüzüklere sevgililer günü hediyeleri kapsamında da rastlamak mümkündür.

07 Şubat 2020 Cuma 13:44
2135 Okunma
Emel Pırlanta Tektaş Yüzük Çeşitleri

Günümüzde evlilik teklifleri tektaş yüzük olmadan yapılmamaktadır. Son yıllarda tektaş yüzüklere sevgililer günü hediyeleri kapsamında da rastlamak mümkündür. Emel Pırlanta alım amacı her ne olursa olsun tektaş yüzük alternatifleri ve modelleri üzerinden bireyleri desteklemektedir. Piyasanın model dağarcığı en geniş olan firmalarından biri olan Emel Pırlanta aynı zamanda en iyi fiyat garantisi üzerinden de sunumlarını gerçekleştirmektedir. Siz de bütçenize uygun büyük ya da küçük yapılır bir tektaş yüzük modelini kataloglar arasında bulabilirsiniz. Ayrıca modellerde karat büyüklüklerinin yanı sıra kullanılan altın renginde de değişimler gerçekleştirilebilmektedir.

Emel Pırlanta Tektaş Modelleri

Pırlanta tektaş yüzük kategorisi bir adet olmasına karşın içerisinde onlarca farklı alternatif bulmak mümkündür. Öncelikle %65 indirimli şekilde satışa sunulan yüzük modellerinde karat farklılıkları ilk dikkat çeken şeylerden biridir. Emel Pırlanta bakım garantisi (ömür boyu) olan tektaş modellerinde karat büyüklüğü fark etmeksizin indirim uygulamasını sündürmektedir. Üstelik firma, küçük karat olan modellerinde de işlemecilik üzerine yoğunlaştırarak pırlantayı herkes tarafından kullanılabilir hele getirmektedir. Firmada son zamanlarda en çok satan modeller ise karat değerlerini olduğundan fazla gibi gösterenlerdir. Bu sayede bütçesi yüksek karat almaya yetmeyenler özel üretim tektaş modelleri ile hayal ettikleri görünüme erişim sağlayabilmektedir.

Emel Pırlanta Tasarım Tektaş Yüzükler

Emel Pırlanta bünyesindeki tasarım tektaş yüzük modellerinin HRD Antwerp Uluslararası sertifikalı ürünler olarak geçtiği bilinmektedir. Tasarım olan modellerde alternatifler müşterilere göre şekillendirilebilmektedir. Bilindiği üzere klasik tektaşlarda beyaz altın kullanımı yapılmaktadır. Fakat koleksiyon içerisinde yüzük ana halkasında sarı ya da pembe renklerin kullanıldığı da görülecektir. Aynı şekilde ikili halka, tektaşın süsleme efektleri ile de alternatif model üretimleri gerçekleştirilebilmektedir.

Model ya da fiyat fark etmeden sevgililer gününde de diğer günlerde de sigortalı hediye paketli özel kargo anlaşması bulunan firma böylelikle gönderimlerde müşteri beğenisini kazanmaktadır. Üstelik temin etmiş olduğunuz ürünlerden memnun kalmamanız veya büyük – küçük gelmesi halinde değişim, iade şartları kapsamında işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcileri bu gibi konularda müşterilerle özel bir şekilde ilgilenerek yönlendirme sağlamaktadır.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.02.2020 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.