Adem Koçyiğit Kimdir?

Adem Koçyiğit AKP Eyüpsultan ilçe başkanı olarak projelerde yer almaya devam ediyor.

15 Temmuz 2018 Pazar 11:22
5333 Okunma
Adem Koçyiğit Kimdir?

1975 yılında doğan Adem Koçyiğit, aslen Erzincanlıdır.

Orta öğrenimini Kağıthane İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Adem Koçyiğit, üniversite eğitimine Amerika’da devam etti.

Amerika’da N.V.C.C. (Washington DC) NOVA College’da İşletme Yönetimi ve Organizasyonu, Temel Bilimler ve Sanat dallarında ön lisans eğitimi aldı. The American University İşletme ve Pazarlama dallarında lisans eğitimi aldı. Daha sonra Yeditepe Üniversite’sinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı.

2001 yılından bu yana, yaklaşık 55 yıldır Kemerburgaz’da faaliyet gösteren aile şirketleri Kum Kaynak Suyu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor. 2009 yılı Yerel Seçimlerinde siyasete atılarak birçok projeye imza attı.

2009 yılından bu yana Eyüp ve İBB Meclis Üyesi olan Adem Koçyiğit, 2011 yılından beri Eyüp Belediyesi iştiraki olan ESBAŞ A.Ş.’de ve Kemerburgaz-Göktürk ve Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürüttü.

Eski bir lisanslı güreşçi olan Koçyiğit, Eyüp Amatör Kulüpler Birliği Başkan Yardımcılığı ve Eyüpspor Asbaşkanlığı yaptı. Aynı zamanda Göktürk Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Kemerburgaz Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini yürütüyor.

İyi derecede İngilizce bilen Adem Koçyiğit, evli ve bir çocuk babasıdır.

Eyüp bölgesi dahil Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde de oldukça aktif olan  Adem Koçyiğit; bu bölgeler de birçok proje yürütüyor.

“BÜYÜK SEVGİ YÜRÜYÜŞÜMÜZ”

24 Haziran'da erdem, irade ve cesaret ile  Türkiye'yi  şahlandırmak için; güçlü millet, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyen Eyüpsultan Belediyesi; Eyüpsultan’ın AK teşkilatı, İl Başkanı Sn.Bayram ŞENOCAK, Vekil Adayları Sn.Ayşe BÖHÜRLER ve Sn.Hasan TURAN ile beraber büyük sevgi yürüyüşünü gerçekleştirdi.

“KEMERBURGAZ SPOR TESİSLERİ  PROJE LANSMANI”

Kemerburgaz Spor Tesisleri proje ilave lansmanını Kemerburgaz Meydanı’nda Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sn.Abdurrahim BOYNUKALIN’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiler.

“BALKAN RÜZGARI EYÜPSULTAN'DA ESİYOR”

Balkan Rüzgârı Eyüpsultan’da Esiyor... İçişleri Bakanı Sn.Süleyman SOYLU’nun teşrifleriyle Alibeyköy Mahallemiz’de gerçekleştirilen Balkan Festivalin de balkanların meşhur lezzetlerini halka ikram edilirken ,yöresel sanatçıların katılımlarıyla festival gerçekleştirildi.

“GENÇ SEÇMENLERİMİZ  İLE  BULUŞTUK ”

Sayın Bilal Erdoğan’ın teşrifleri ve Gençlik Kolları katılımı ile Alibeyköy Mahallesi Osmanlı Park’ta ilk defa oy kullanacak genç seçmenler ile bir araya gelindi. 

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 15.07.2018 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.