2018 Yılının En Özel Pırlantaları

2018 Yılının En Özel Pırlantaları Pırlanta yüzlerce yıldır insanlığın hayatının en parlak taşı olmaya devam etmektedir

12 Temmuz 2018 Perşembe 10:43
635 Okunma
2018 Yılının En Özel Pırlantaları

Pırlanta yüzlerce yıldır insanlığın hayatının en parlak taşı olmaya devam etmektedir. İnce ince işlenerek değer kazanan pırlanta her yıl yeni modelleri ile özellikle kadınların beğenisine sunuluyor. Yeni yılda da pek çok kişi bu takılarla sevdiklerinin gönlünü almaya çalışacak. , yüzük, bileklik takılarında en çok kullanılan mücevher olmaktadır. Kullanıldığı takıya hem anlam hem değer katan pırlanta 2018 yılında da en çok ilgi gören mücevher olacağa benziyor. Yeni yıl için tasarlanan pek çok model şimdiden mağaza vitrinlerini ve online sitelerin sayfalarını süslemeye başladı.

0,10 Karat altın pırlanta tektaş yüzük0,25 Karat altın pırlanta tektaş yüzük0,25 Karat altın pırlanta tektaş yüzük0,25 Karat Pırlanta 5 TaÅŸ Yüzük (Altın)

2018 yılında pırlanta takılarda pek çok yeni tasarımlar ve kesimler söz konusu olmaktadır. Zümrüt kesim Tektaş pırlanta yüzük modelleri, prenses kesim taşlar, minimal tektaşlar, damla kesimler, vintage kesim taşar olmak üzere pek çok modelleri bulunmaktadır.

Nazar  KolyePırlanta Kalpli Melek KolyePırlanta Altın Kız Çocuğu KolyeAltın Nazar Kolye

Pırlantanın en ışıltılı ve değerli modellerini farklı taş kesim modelleriyle birlikte pırlanta küpe, kolye, bilekliklerde de görmek mümkündür. Kadınların en büyük tutkusu olan parıltının en güzeline sahip olan pırlanta yeni pek çok modelleri ile hediye edileceği kadına ulaşmayı beklemektedir. 2018 yılında da yine bir çok kişi en özel hediye olarak bir kadının gönlünü pırlantanın ışıltısıyla kaplayarak onu mutlu etmeye çalışacaktır. Farklı ve en yeni pırlanta takı modellerini görmek isterseniz sitesini ziyaret ederek buradaki modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Anahtar Kelimeler:
PırlantaYüzükKolyeTakı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24