YILDIZ ASYALININ SAHNE ORTAKLIĞI

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı müzisyen Yıldız Asyalı, yılın Dj ödülüne layık görülen Ecem Aka ile aynı sahneyi paylaşıyor.

06 Aralık 2018 Perşembe 10:33
812 Okunma
YILDIZ ASYALININ SAHNE ORTAKLIĞI

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı müzisyen Yıldız Asyalı, yılın Dj ödülüne layık görülen Ecem Aka ile aynı sahneyi paylaşıyor. Beylikdüzünde Ekinoks AVM içinde açılan Dali club’de sahne alacak olan müzisyen Yıldız Asyalı ve Ecem Aka muhteşem bir geceye imza atmaya hazırlanıyorlar.


DJ Ecem AKA

DJ Ecem Aka’nın yerli ve yabancı eserlerinden oluşan repertuarına kemanıyla eşlik edecek olan usta müzisyen, seslendireceği eserlerlede geceyi renklendirecek.

Sahnelerde yeni bir ortaklık doğarken repertur seçimine özen gösteren Yıldız Asyalı ve Ecem Aka, eğlence dünyasında güzel bir pencere açmayı hedeflediklerini vurguladılar.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24