Semra Güzel'in On Parmağında On Marifet Var

'Şevkat Yerimdar'ın yaşam koçu karakteri Sanem'e hayat veren Semra Güzel'in kartvizitinde oyunculuğun yanı sıra 'Kalıcı Makyaj Güzellik Uzmanlığı' ve 'Televizyonculuk'da var.

17 Nisan 2019 Çarşamba 09:38
1403 Okunma
Semra Güzel'in On Parmağında On Marifet Var

 Celal Bayar Üniversitesi Tasarım bölümü mezunu olmasına rağmen oyuncu olmayı hedefleyen ve Hamburg'a giderek drama eğitimi alan Güzel, ilk olarak 'Alemin Kralı' adlı dizi ile ekrana geldi ve ardından 'Zengin Kız Fakir Oğlan', 'Hıyanet Sarmal' ve 'Hom Ofis' dizileri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.

 Akasya Alışveriş Merkezi'nde güzellik merkezi açan ve sadece özel müşterilerine hizmet veren Güzel, TRT Müzik'de ekrana gelen 'Bizim İçin Söyle' adlı programda yurdun dört bir yanında görev yapan emniyet mensupları ile röportajlar yapıyor. Yurt içinde gitmediği yer kalmayan Güzel, 'Bu program sayesinde polislerin dünyasına çok özel bir yolculuk yapıyorum. Ülkemizin her köşesinde, her türlü zorlu ortamda görev yapmaları beni çok etkiledi. Oyunculuğun temelinde iyi bir gözlemci olmanız yatıyor. Bir polis karakterine can vermem gerektiğinde büyük bir birikime sahibim. Kamera karşısında olmak beni tamamlıyor. Yeni bir televizyon projesine hazırlanıyorum. Oyunculuk sonu olmayan bir serüven ve bir aşk. Kendinizi geliştirmeniz ise ömür boyu süren sonsuz bir öykü. 

Türkiyenin ilk Emmy ödüllü yönetmeni Hilal Saral dan kamera önü oyunculuk eğitimi alıyorum. Şener Şen ve Osman Sınav gibi ustalarla yaptığımız sohbetler önümde yeni ufuklar açıyor. Öğrenmenin sonu yok. Bir oyuncu olarak televizyonun getirdiği popülerliği güzel buluyorum ama asıl 

hedefim sinema. Diziler belirli bir süre içinde büyük kitlelere ulaşıyor ve bir süre sonra yavaş yavaş anılardan siliniyor. Sinema ise kalıcı olan' şeklinde konuşuyor. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.04.2019 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24