Semra Güzel Karantinada Neler Yaptı

öncelikle yaşadığımız bu kötü durumun bakılabilecek iyi bir tarafı olmasa da yinede iyi bir tarafından bakabileceğim en güzel durum ailemin yanında daha fazla vakit geçirmiş olmam. 

18 Haziran 2020 Perşembe 16:59
1413 Okunma
Semra Güzel Karantinada Neler Yaptı

Öncelikle yaşadığımız bu kötü durumun bakılabilecek iyi bir tarafı olmasa da yinede iyi bir tarafından bakabileceğim en güzel durum ailemin yanında daha fazla vakit geçirmiş olmam. 

Bu felaket hepimiz için ruhsal çöküntüler de yarattı tabiki. Yakın çevremden  birkaç kişininde virüsten etkilenerek tedavi görmesi beni çok etkilemiş olsada şükür ki virüsü yenerek bu  süreci atlatmaları işin sonunda mutlu etti. Fakat süreç tam anlamıyla geçmediği için lütfen dikkat etmeye devam edelim olabildiğince sosyal mesafeyi koruyarak evde vakit geçirelim ki biran önce herşey normale dönsün umarım. 

Ailemle vakit geçirmek dışında tabiki boş vakit geçirdim diyemem. Bu süreç dijitale daha fazla zaman ayırmama ve çekimler yapmak için zaman bulabilmeme olanak sağladı. 

Daha önce deneyimleyip zatene mesleğim olan programcılığı ekranlarda yapıncaya kadar kendi maceram olan youtube devam ediyorum..

YouTube için eğitici , öğretici birçok güzel içerik çektik ve izleyicilerimize sunduk.

Doğum günümü bu sürecin içinde geçirmem ve yeni yaşıma girerken evime minicik bir yavru yani ailemin yeni üyesi küçük bir kedi daha dahil etmek en huzur verici kısım olsa gerek. Hayvanları koruyalım ve hem hayvanlara hemde insanlara yapılan şiddetten artık uzak duralım. 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24