OKAN KARACAN'IN AİLE KAÇAMAĞI

Ekranların ve beyaz perde yanında show dünyasının ünlü ismi Okan Karacan, bu yıl tatilini işleri dolayısıyla farklı geçiriyor.

07 Ağustos 2018 Salı 11:01
903 Okunma
OKAN KARACAN'IN AİLE KAÇAMAĞI

Ekranların ve beyaz perde yanında show dünyasının ünlü ismi Okan Karacan, bu yıl tatilini işleri dolayısıyla farklı geçiriyor. Yoğun tempoda geçen kendi sahne çalışmalarının yanında açmış olduğu organizasyon ve reklam firmasının işleride çoğalınca İstanbul’u terkedemedi.  Yakın dostu İpek Kanber’in Şile Yeşilvadi köyünde açmış olduğu DUKU BAHÇEM isimli mekanda stres atmaya çalışan usta showmen Okan Karacan “İstanbulun karmaşasından en yakın cennet mekanı seçtim, artık beni büyük şehirler yoruyor.

Doğaya ve doğallığa hasret kalmışım, arkadaşımın açmış olduğu yerde bunu farkettim. Ailemle hafta sonlarıda geliyor olsakda en güzel yaz tatilimizi geçiriyoruz” dedi. Ünlü showmen Okan Karacan, eşi Zeynep Karacan, Oğlu Alican Karacan ve yakın dostları Erkan Yılmaz, Özlem Yılmaz, Ecrin Yılmaz ile hafta sonu aile kaçamağıyla DUKU cennetimiz dedikleri mekanda tatillerini geçiriyorlar.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24