MANKENLERİ BEĞENMEDİ, KLİBİNDE EŞİNİ OYNATTI

ÜNLÜ MANKENLERİN HEPSİ ABLAM YAŞINDA BU YAZ DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKISI ‘ÇİÇEĞİM’İN KLİBİ İÇİN HİÇBİR MANKENİ BEĞENMEYEN MEHMET ÇEVİK, ROLÜ EŞİ GİZEM ÇEVİK’E VERDİ. BİR ÇOK ÜNLÜ MANKENLE ÖN GÖRÜŞMELER YAPAN MEHMET ÇEVİK, ARADIĞI YÜZÜ BULAMAYINCA DEVREYE EŞİ GİRDİ.

13 Temmuz 2018 Cuma 12:37
1240 Okunma
MANKENLERİ BEĞENMEDİ, KLİBİNDE EŞİNİ OYNATTI

Yeni single’ı ‘Çiçeğim’le bu yazın en başarılı çıkışlarından birini yapan Mehmet Çevik, yönetmenliğini Behzat Uygur’un üstlendiği klibiyle de çok konuşuldu. Klibin hazırlık aşamasında birlikte kamera karşısına geçmek için önce Türkiye’nin ünlü mankenlerini mercek altına alan Mehmet Çevik, gerek ‘Çiçeğim’in hikayesine gerekse kendi kriterlerine göre bir manken bulamadığını belirtti.

Türkiye’deki tanınmış mankenlerin artık yaşlandığını belirten Mehmet Çevik, “Klip kızı olarak önce mankenle çalışmak cazip geldi. Ama farkettik ki Türkiye’deki ünlü mankenlerin en genci 40 yaşında. Ben ise henüz 30 bile değilim. Dolayısıyla o güzeller benim karşımda sevgilim değil, ablam gibi kaldılar. Ben de kararımı değiştirdim” dedi.

Mehmet Çevik'in eşi Gizem Çevik

Klip çekimine sayılı günler kala kiminle kamera karşısına geçeceğini düşünürken, bu görevi oyunculuk eğitimi alan eşi Gizem Çevik’e verme kararı alan Mehmet Çevik, bir gün boyunca süren setin sonunda ne kadar doğru bir karar verdiğini anladığını söyledi. Mehmet Çevik, “Klipte eşimi oynatma fikrine önce sıcak bakmıyordum. Ama Gizem’in oyunculuk yeteneğine yakından şahit olunca iyi ki manken oynatmamışım diye düşündüm” dedi.

Klibi için başka bir güzel aramasına eşinin içten içe kızdığını da itiraf eden Mehmet Çevik, “Gizem Hanım bana belli etmemeye çalıştı ama hangi mankenle görüşsem gözlerinden ateş fışkırır gibiydi. Klipte birlikte oynamamız hem olası bir kıskançlık krizinin önüne geçti hem de bu iş için ayırdığımız bütçe cebimizde kaldı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet çevikGizem çevik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24