KÜÇÜK YILDIZ BEYAZ DÜŞKÜNÜ

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmeyen günlük dizisi Elif’in başrol oyuncusu İsaballa Damla Güvenilir. beyaz kıyafetten vazgeçmiyor.

21 Ocak 2019 Pazartesi 15:40
1730 Okunma
KÜÇÜK YILDIZ BEYAZ DÜŞKÜNÜ

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmeyen günlük dizisi Elif’in başrol oyuncusu İsaballa Damla Güvenilir. beyaz kıyafetten vazgeçmiyor. 5 sezondur ekip arkadaşlarıyla birlikte izleyiciyi ekrana bağlamayı başarak 9 yaşındaki yıldız oyuncu İsabella Damla Güvenilir, kendi yarattığı modasında beyazdan vazgeçmiyor. Katıldığı her televizyon programı ve röportajında prenses olma arzusunu dile getiren İsabella Damla Güvenilir “ Aslında prenses benim için saflığın ve temizliğin, iyiliğin bir göstergesi, prensese beyaz ve pembe renkleri yakıştırıyorum.

Beyaz ve pembe renklerden bu yüzden vazgeçmiyorum” dedi. Küçük bir kızın acı dolu yaşantısı üzerine kurulan Elif isimli günlük dizinin başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, okulunda yapılan testlerde  bir matematik dehası olarak çıkmasının ardından bunu işi ve yaşamı arasında kurduğu denklemlede gösteriyor.

YEŞİL YAPIM BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24