KIZLARIMINDA SAÇINI BEN YAPARIM

Elif isimli günlük dizi filmin sevilen başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, oyunculuktaki başarısını her geçen gün daha üst seviyelere taşımaya devam ediyor.

04 Ekim 2018 Perşembe 10:08
619 Okunma
KIZLARIMINDA SAÇINI BEN YAPARIM

Elif isimli günlük dizi filmin sevilen başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, oyunculuktaki başarısını her geçen gün daha üst seviyelere taşımaya devam ediyor. Elif isimli günlük dizi filmin küçük starı İsabella Damla Güvenilir, samimi ve sevecen tavırlarıyla TV programlarınında tercih ettiği konukların başında geliyor. Katıldığı bir TV programı sırasında sevilen showmen Yavuz Seçkin ile karşılaşan İsabella Damla Güvenilir, güzelliğini ünlü komedyene teslim etti. Kuaför koltuğunda İsabella Damla Güvenilir’i gören Yavuz Seçkin, yerinden kalktı ve küçük yıldızı TV programına kandi elleriyle hazırladı. Usta showmen “Evde kızlarımında saçlarını ben yaparım, bence geleceğin en önemli yıldızları arasına girecek olan İsabella’yı ben hazırlamak istedim. Kızlarım sayesinde saç yapma konusunda ustayım” dedi.

YEŞİL YAPIM BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24