Gökhan Kahyaoğlu İlk Teklisi Yayımlandı!

Gökhan Kahyaoğlu, ilk teklisi “Sonu Yok”u Ocak 2018’de Avrupa/Süper Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yayımlıyor.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 17:41
986 Okunma
Gökhan Kahyaoğlu İlk Teklisi Yayımlandı!

Gökhan Kahyaoğlu, ilk teklisi “Sonu Yok”u Ocak 2018’de Avrupa/Süper Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yayımlıyor.

Sözü ve bestesi Gökhan Kahyaoğlu’na düzenlemesi Burak Saltan’a ait olan “Sonu Yok” Erdem Sökmen, Volkan Öktem, Göksun Çavdar, İsmail Tunçbilek, Altuğ Öncü gibi dönemin en önemli müzisyenlerinin performansları ile hayat buldu.

Hekim-Müzisyen Gökhan Kahyaoğlu Şarkıları ve Yorumuyla Dikkat Çekiyor.

 Farklı vokal tarzı ve yorumu ile de dikkat çeken Kahyaoğlu aynı zamanda çok başarılı bir diş hekimi. Lise yıllarından itibaren müzik ve okulu bir arada yürüten Gökhan Kahyaoğlu, Diş Hekimliği eğitimi alırken şarkılar yazmaya devam etti. Liseden itibaren farklı enstrümanlara olan ilgisini, profesyonelliğe taşımak için dersler aldı. Bağlama ile başlayan ünlü doktor, gitar derslerine devam ederken keman,ud ve piyano da çalmaya başladı. Ayrıca aranjörlük üzerine de çalışan Kahyaoğlu, şarkılarının oluşum sürecinde daha aktif olmak için stüdyosunu da kurdu.

“Sonu Yok”u Kemal Başbuğ Kliplendirdi.

İlk teklisi “Sonu Yok” için Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçen hekim-müzisyen Kahyaoğlu, sıra dışı video klibiyle de farklı insanların farklı hayatlarını ve bakış açılarını, nasıl ince çizgilerde yaşadıklarını ekrana yansıtıyor. Gökhan Kahyaoğlu, şarkının fotoğrafları için ise Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifine poz verdi.

Gökhan Kahyaoğlu’nun kendi imzalı ilk teklisi “Sonu Yok”, Avrupa/Süper Müzik markasıyla Ocak 2018’de dijital platformlarda yayında. Gökhan Kahyaoğlu şarkılarını arka arkaya müzikseverler ile buluşturmaya devam edecek.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 06.08.2018 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24