FİLM İÇİN VAN'DAN GELDİ

Beyaz perde de yer almasıyla birlikte, korku filmi severlerin ilgisiyle kulvarında gişe beklentisini üst sıralara taşıyan “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli yapım, oyuncularıyla ve senaryosuyla çok konuşuldu.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 13:58
1066 Okunma
FİLM İÇİN VAN'DAN GELDİ

Beyaz perde de yer almasıyla birlikte, korku filmi severlerin ilgisiyle kulvarında gişe beklentisini üst sıralara taşıyan “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli yapım, oyuncularıyla ve senaryosuyla çok konuşuldu. “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli sinema filminin baş rol oyuncularından Erdem Yılmaz, oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Eşinin görevi nedeniyle Van’da yaşayan Erdem Yılmaz, Van’ da köy okullarına giderek tiyatro oyunlarıyla mesleğini yapmaya devam ediyor. Van’da yaşamasına rağmen oyunculuktan kopmamaya çalışan Erdem Yılmaz, “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli sinema filminin yönetmeni Yunus Şevik’in araması üzerine, düşünmeden çekimler için İstanbul’a geldi.

Başarılı oyuncu Erdem Tılmaz “Beni heyecanlandıran bir iş oldu. Filmde canlandırdığım Anıl karakterine hayat verirken zorlandığım yerler de oldu, kendimde bulduğum tarafları da ama bu film için Van’dan kalkıp sanatın başkenti İstanbul’a davet edilmek mesleğim adına onur verdi” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24