BİZİM MAHALLEDE JÖN ÇOK

Elif isimli günlük dizi filmin Kerem karakterine hayat vererek oyunculukta önemli bir çıkış yakalayan Nevzat Can, belirlediği hedefine yürümeye devam ediyor.

07 Mart 2019 Perşembe 09:27
1453 Okunma
BİZİM MAHALLEDE JÖN ÇOK

Elif isimli günlük dizi filmin Kerem karakterine hayat vererek oyunculukta önemli bir çıkış yakalayan Nevzat Can, belirlediği hedefine yürümeye devam ediyor. Oyunculukta Jön kavramına inanmadığını ifade eden yakışıklı oyuncu Nevzat Can “ Yeşilçam döneminin kapanmasıyla Jön kavramıda tarih olmuştur. Her dizi veya sinemada herkesin ayrı seveni var, izleyici kimi seviyorsa jön’ü odur. Sadece yakışıklıya Jön deniyorsa ben Ankara’da dikmende büyüdüm bizim mahalle Jön dolu, Jön dönemi Yeiilçam’ın efsane isimleriyle kapandı” dedi.

Genç kız hayranlarının ilgisinden memnun olduğunu fakat utangaç yapısı yüzünden iletişimde bazen eksik kaldığınıda sözlerine ekledi. Elif isimli günlük dizi filmde fiziği yanında oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken Nevzat Can, yaz aylarında bir sinema filmi çekimleri için görüşmelere başladığını da ifade etti.

YEŞİL YAPIM BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24