5. SEZONUN MASUM YÜZÜ

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen günlük dizi filmi Elif, yeni yüzleri oyuncuk dünyasına kazandırarakda dikkat çekiyor. Yeni sezon için yaklaşık 400 aday arasından güzelliği ve oyunculuk kabiliyetiyle sıyrılan Ece Baliç, Elif isimli dizinin 5. sezondaki masum yüzü oldu.

04 Eylül 2018 Salı 10:42
1840 Okunma
5. SEZONUN MASUM YÜZÜ

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen günlük dizi filmi Elif, yeni yüzleri oyuncuk dünyasına kazandırarakda dikkat çekiyor. Yeni sezon için yaklaşık 400 aday arasından güzelliği ve oyunculuk kabiliyetiyle sıyrılan Ece Baliç, Elif isimli dizinin 5. sezondaki masum yüzü oldu. Ekranların yaşayan günlük yapımı Elif sosyal statüsü yüksek kesim ve mahalle hayatını ekranlara taşırken senaristlerin gerçekçi yaklaşımıda izleyicide inandırıcılığı üst düzeyde tutuyor.

Elif dizisinin yeni star adayı Ece Baliç, Eric Morris tekniği ile kamera önü oyunculuk eğitimini Tunay Gözdenden aldı. Oyunculukta hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Ece Baliç “Bu mesleğe başkoymus olan birinin kendini sürekli geliştirmesi,vizyonunu geniş tutması gerektiğini düşünüyorum . Sürekli okumalı , sürekli izlemeli sürekli çaba göstermeli” diyerek başarı için çizdiği yolu özetledi. Aslı karakteriyle 5. sezonunda Elif isimli günlük diziye dahil olan Ece Baliç “Aslı karakteri, çok iyi çok yardımsever kalbinde kötülük olmayan bir karakter , iyiliği anlatan iyiliği öğütleyen sevgi dolu biri olduğu icin benzer yönlerimizde var” ifadesinde bulunurken rolüne hazırlanışınıda şöyle anlattı 

“Oynayacağım karakter bir öğretmen. Bu yüzden kendi öğretmenlerimle konuştum . Öğrencilerine yaklaşımlarını anlamaya çalıştım . Bu da karaktere yoğunlaşmamda yardımcı oldu . Ama ilerleyen bölümlerde karakterin daha da oturacağını ve sevileceğini düşünüyorum” dedi. Daha yolun çok başında bir oyuncu olduğunu ve sevilen , örnek alınan ve sonraki nesillere güzel izler bırakacak bir oyuncu olmak istidiğinide sözlerine ekleyen Ece Baliç, 5. Sezonda Elif dizisinin izleyicisne sunacağı güzel sürprizlerden biri olacak.

YEŞİL YAPIM BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24