Patili Dostlara Ceylan Ertem Konseri…

Türkiye’de ilk kez açık havada can dostunuzla konser dinlemeye hazır mısınız ?

25 Haziran 2021 Cuma 10:07
717 Okunma
Patili Dostlara Ceylan Ertem Konseri…

26 Haziran cumartesi günü Ceylan Ertem büyüleyici sesi ile hepimiz ve kalbimizin diğer yarısı dostlarımız için şarkılarını söyleyecek. Yemyeşil çimlerin üzerinde açık havada bol oksijenle aklınız evde kalmadan rahatça konser dinlemenin mutluluğunu yaşayabileceksiniz.

25-26 Haziran’da Türkiye’nin ilk Açık Hava Pet Festivali YBY Etkinlik Alanında başlıyor!

Şehrin ortasında 20.000 m2 açık alanda çok keyifli iki gün geçirmeye hazır olun.

Alanında uzman veteriner hekimlerin sessiz dostlarımız ile ilgili merak edilen konularda seminerleri tüm ziyaretçilerimize açık olacak.

Can dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak birçok standın yer alacağı Pet Festivalinde açık havada rahatça alışveriş yapmanın ve lezzetli, organik yeme içme stantlarının keyfini doyasıya yaşayabileceksiniz.

Sosyal sorumluluk partnerleri ile sokak hayvanlarını sahiplendirme etkinliklerinde belki de sizde evinize yeni bir aile bireyi ile dönebilirsiniz. İhtiyaç sahibi bir canın hayatına dokunmak isteyen herkesle bir araya geliyoruz.

Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı Kemerburgaz Kent Orman içinde yer almaktadır.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.06.2021 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.