Ömür Sabuncuoğlu, Gupse Özay İle Birlikte İmza Günü Düzenledi

Başarılı gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, “Bizim Öykümüz” isimli yeni kitabı için D&R Akasya’da imza günü düzenledi. Geliri okuyamayan kız çocuklarına aktarılacak “Bizim Öykümüz” kitabında öyküsüyle yer alan Gupse Özay da imza gününde Sabuncuoğlu’na eşlik etti. Yoğun ilgi gören etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

18 Aralık 2019 Çarşamba 09:31
1517 Okunma
Ömür Sabuncuoğlu, Gupse Özay İle Birlikte İmza Günü Düzenledi

Ömür Sabuncuoğlu ve Gupse Özay, mesleğinde zirvede yer alan oyuncuların ve sunucuların öyküler kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının D&R Akasya’daki imza gününde kitapseverlerle buluştu.  Keyifli anlara sahne olan etkinliğe okurlar yoğun ilgi gösterirken ikili bol bol imza dağıttı.

Ömür Sabuncuoğlu imza gününde yaptığı açıklamada, ”Sevgili Gupse iyi ki bu kitapta bizimle oldu, öyküsü çok kıymetli.  Bugün de imza gününde buluştuk. İkinci kitabımız “Bizim Öykümüz”ün satışları ilk kitabımızı katlamış durumda. Her kitap satışı kızlarımızın okuyabilmesine vesile olacak. Kitabın üçüncüsünü de 2020’de çıkarmış olacağız, ismi de belli oldu.” dedi.

Yazdığı “Delikanlı” öyküsüyle kitaba destek olan Gupse Özay, “Sevgili Ömür’ün son cümlesi ‘her kitap kızlarımızı okutacak’la bitince ben daha da onur duyuyorum. Bu kadar çok ilgi görmesi daha da mutlu ediyor beni. Amacı çok güzel bir kitap. Üstelik Ömür bunun ikincisini yaptı. Üçüncüsü, dördüncüsü, beşincisi, altıncısı için baskılarımız devam ediyor kendisine. Böyle güzel bir amaca aracı olduğum için çok mutluyum ben de. Ömür’den bana böyle bir teklif geldiğinde paniğe kapıldım, çok ciddi bir şey çünkü. Komedi yapan bir insan olarak  işin hakkını verebileceğim konusunda biraz korktum. Denemeler yaptım ve hemen kendisine gönderdim, ondan da olumlu yorumlar alınca seve seve yer aldım. Öykümde biraz ters köşe bir şey yapmak istedim. Hikâyenin ismi ‘Delikanlı’. Erkek zannediyoruz, biraz baba figürü gibi ama en sonunda anne çıkıyor. Kadınların biraz tek başına savaşırlarken kendilerini unutup, erkekleşmesi ile ilgili duygusal bir öykü. Ben komedi içerikli senaryo yazabiliyorum. O yüzden şu an gerçekçi yazı dünyasında eğilim, tersini söylersem ayıp olur. Çocuklar ve komedi dünyasında kendimi iyi hissediyorum. Ama ilerde neden olmasın bu da bir deneme oldu. Kız çocuklarının okuması için böyle bir projenin, kitabın olması mutluluk verici. Kitap yedinci baskıyı yaptı. Bu Ömür’ün başarısı. Ona güvenimiz tam. gönül rahatlığıyla projenin içinde bulunmak istiyoruz. Belki kitap kısa bir film olabilir, neden olmasın? “Bizim Öykümüz” harika bir yeni yıl hediyesi” dedi.

Okuyamayan kız çocukları için gelir elde etme amacıyla hazırlanan kitaba Ali Keçeli, Bensu Soral, Birce Akalay, Dilan Çiçek Deniz, Ebru Akel, Elifnaz Albayrak, Erkan Kolçak Köstendil, Gökçe Bahadır, Gupse Özay, Oylum Talu, Ömür Sabuncuoğlu, Şebnem Bozoklu, Yasemin Özilhan ve Yasmin Gülman öyküleriyle destek verdi.

Kitap hakkında

İlk kitabımız “Onlar’ın Öyküsü” için bu yolculuğa çıktığımızda büyük hayallerimiz vardı... O hayallere ulaştık ve maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamayan tam 126 kız çocuğumuzu okuttuk. Bu mutluluk beni daha da umutlandırdı ve elinizde tuttuğunuz ikinci kitabı hazırladık. Yine mesleğinde çok değerli ve zirvedeki oyuncular, sunucular ve cemiyet hayatının gencecik isimleri öyküler kaleme aldı. ‘‘Bizim Öykümüz’’ün satışından elde edilen gelirle yine okuyamayan kız çocuklarımızı okutacağız.

Ali Keçeli ‘‘Müzeyyen: Hayalinin Peşinden Koşan Kız’’

Bensu Soral ‘‘Leyla’’

Birce Akalay ‘‘Kimsin Sen’’

Dilan Çiçek Deniz ‘‘Çiçek’’

Ebru Akel ‘‘İlk Aşkım’’

Elifnaz Albayrak ‘‘Yolculuk’’

Erkan Kolçak Köstendil ‘‘Sus’’

Gökçe Bahadır ‘‘Kırmızı Eşarp’’

Gupse Özay ‘‘Delikanlı’’

Oylum Talu ‘‘Daha Çok Erken’’

Ömür Sabuncuoğlu ‘‘Karla Gelen Mutluluk’’

Şebnem Bozoklu ‘‘B-14’’

Yasemin Özilhan ‘‘Ben’’

Yasmin Gülman ‘‘Önceki Ben, Sonraki Sen’’

Suat Ünal

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24