MYFEST GERMANYA/FRANKFURT MÜZİK FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.

Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilen “My Fest Germanya Müzik Festivali” büyük bir coşku ile kutlandı. Yaklaşık 8.000 müzikseverin katıldığı festivalde tam anlamıyla bir müzik şöleni yaşandı.

04 Haziran 2022 Cumartesi 10:54
862 Okunma
MYFEST GERMANYA/FRANKFURT MÜZİK FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.

Mustafa Ceceli’den İrem Derici’ye, Rafet El Roman’dan Burak Bulut&Kurtuluş Kuş’a, Sefo’dan Tuğçe Kandemir’e, Elif Buse Doğan’dan İlyas Yalçıntaş’a, Halil Virgin’den Özcan Coşar’a kadar Türkiye ve Almanya’nın en önde gelen isimleri sahne aldı.

Önümüzdeki yıl tekrar yapılması planlanan Frankfurt Müzik Festivaline Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldman ve Frankfurt Başkonsolosu Sayın Erdem Tunçer’de katılarak, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.

Özcan Coşar’ın sunumu ile öğlen 15.00 da başlayıp  akşam 22:00’a kadar süren bu muhteşem festival, pandemiden sonra düzenlenen en yoğun katılım olduğu ve coşkunun yaşandığı festival oldu.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24