Müziğin Efsane İsmi Mick Jagger 80. Yaşını Coşkuyla Kutluyor

Efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un solisti Sir Mick Jagger'ın doğum günü kutlamaları şimdiden başladı.

28 Temmuz 2023 Cuma 10:37
1270 Okunma
Müziğin Efsane İsmi Mick Jagger 80. Yaşını Coşkuyla Kutluyor

Çarşamba günü 80. yaşını kutlamaya hazırlanan rock müzik efsanesi Mick Jagger için, resmi Rolling Stones Twitter hesabı, müzisyenin hayatından kesitler içeren bir videonun yanı sıra doğum gününü kutladı ve “rock’a devam” mesajını paylaştı.

Jagger, 1943’te İngiltere’nin Dartford kentinde doğdu. 1962’de Keith Richards ile The Rolling Stones’u kurdu ve günümüzde bile hala turnelere çıkıyorlar.

Jagger’ın en küçüğü 2016’da 73 yaşındayken doğan sekiz çocuğu var. Ayrıca bu ayın başlarında 36 yaşındaki balerin sevgilisi Melanie Hamrick ile nişanlandığı iddia edildi. Hamrick’in parmağında ışıltılı bir yüzük takarken görüntülenmesi söylentilerin artmasına neden oldu.

Hamrick yüzüğünün, bir söz yüzüğü olduğunu söylerken, arkadaşları da ikilinin nişanlı olduklarını iddia etti.

Çifte yakın kaynaklar, Hamrick'in yakın zamanda New York'a yaptığı bir gezide Jagger ile nişanlandığını kabul ettiğini söyledi. Çiftin bir düğün planı olmasa da ünlü balerin için bu nişan bile oldukça önemli kabul ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24