Mustafa Ceceli’den Gökhan Kunt’a büyük destek!..

2020 yılında Sony Musick Türkiye etiketiyle ilk teklisini yayınlayan Gökhan Kunt “Kendimi Kandıramadım” adlı yeni şarkısıyla geri dönüyor.

24 Ocak 2022 Pazartesi 09:49
784 Okunma
Mustafa Ceceli’den Gökhan Kunt’a büyük destek!..

Uzun ve titiz bir çalışmanın ardından müzikseverlerle buluşan şarkının düzenlemesinde Mustafa Ceceli karşımıza çıkıyor. Mustafa Ceceli şarkının vokallerinde de Gökhan Kunt’a eşlik ediyor. Şarkının sözleri Canan Sezgin, müziği ise Ali Cem Çehreli ve Yusuf Dede imzası taşıyor.

Klibinin yönetmenliğini kendi yaptı!

Farklı şehirlerde müzikle geçen yılların ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Gökhan Kunt, Kendimi Kandıramadım şarkısının klibi için yönetmen koltuğuna oturdu. Ünlü aktör Tom Cruise’a olan benzerliği ile dikkat çeken Gökhan Kunt’un klibi Riva’da çekildi.

Gökhan Kunt’un romantik çalışması “Kendimi Kandıramadım” klibiyle aynı anda Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

İnstagram 

Youtube

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.01.2022 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.