Haldun Dormen’den Cenk Tunalı’ya Sürpriz Ziyaret

Haldun Dormen’den Cenk Tunalı’ya Tam Not Haldun Dormen’den Cenk Tunalı’ya Sürpriz Ziyaret

16 Mart 2019 Cumartesi 11:40
942 Okunma
Haldun Dormen’den Cenk Tunalı’ya Sürpriz Ziyaret

Tiyatro Kılçıkta  “Çok Doluyum”  tek kişilik tiyatro oyunu ile izleyicilerin  karşısına çıkan Cenk Tunalı’nın geçtiğimiz günlerde ağır  misafiri vardı.

Yıllardır asistanlığını yaptığı Haldun Dormen Tiyatro Kılçığa gelerek Cenk Tunalı’yı yalnız bırakmadı. Tunalı sahnede  hocasının karşısında tiyatro oyununu oynarken  çok heyecanlandığını söyledi.

Sahne sonrası kulise gelen Haldun Dormen Cenk Tunalı’yı tebrik etti ve tam not verdi. Cenk Tunalı bu anı  ölümsüzleştirmek için Haldun Dormen’le hatıra fotoğrafı çektirdi ve sosyal medya hesabından duygusal bir yazı yazarak duygularını şöyle  dile getirdi

“Gelmiş geçmiş en büyük hocam Haldun Dormen !!!  O kadar çok şey öğrendim ki sizden ve öğrenmeye devam ediyorum.. Ne hocalığınızı nede dostluğunuzu hiçbir zaman esirgemediniz benden… Hayatım boyunca hakkınızı ödeyemem. Her zaman önünüzde saygı ve sevgiyle eğiliyorum. Ayrıca her zaman olduğu gibi beni bu oyunumda Tek kişilik gösteri “ÇOK DOLUYUM” da yalnız bırakmadınız. Sizden güzel sözler duymak inanın beni çok mutlu etti ve duygulandırdı. Sizi gülümsetebildiysem ne mutlu bana sizi gerçekten çok seviyorum Hocam “

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.03.2019 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24