İLKADIM ANAOKULU'NA HOŞGELDİNİZ!

Yeni ve iyi bir dünya için küçük adımlar!

31 Temmuz 2018 Salı 12:29
2313 Okunma
İLKADIM ANAOKULU'NA HOŞGELDİNİZ!

İlkadım anaokulu çağdaş bir ülkenin geleceğine hazırladıkları çocukların, düşünme becerilerini geliştirme, kendi kendine karar alabilme yetisi kazandırma, otonom ve özgür, yaratıcı ve duyarlı bireyler olarak, demokratik bir toplumun mutlu ve başarılı üyeleri olmalarına destek vermektir.

İlkadım anaokulunun en büyük hedefi öğrencilerin bireysel farklılıkları ve kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.

Binaları 2018 yılında, çocukların her türlü ihtiyaçları ve güvenlikleri düşünülerek, milli eğitim bakanlığı müfredatına uygun olarak tasarlanmıştır. 4 katlı binada, geniş ferah kullanışlı ve özel doğa ve deniz konsepti ile tasarlanmış sınıflar, açık ve kapalı oyun parkı, beslenme mutfağı, çocuklara özel tuvaletler bulunmaktadır.

Adres:
Mimar Sinan Mah. 2. Kültür Sk. No:3 Kemerburgaz 34075 
Eyüp / İSTANBUL

Eposta Adresi:
[email protected]

Telefon Numarası:
0530 941 93 90
0212 360 37 70

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24