Yeni Havalimanı Metrosunda Rekor Kırıldı!

Göktürk ve Kemerburgaz bölgelerinde de durağı bulunan yeni havalimanı metrosunda rekor kırıldı.

03 Ekim 2018 Çarşamba 10:44
708 Okunma
Yeni Havalimanı Metrosunda Rekor Kırıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapım hattında tüm zamanların ilerleme rekoru kırıldı. Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde durağan olan emlak piyasasına bir nebze de olsa nefes aldıracak hareketlilik getiren Yeni Havalimanı'na gidecek metronun Göktürk ve Kemerburgaz duraklarının olması bu gidişatı olumlu anlamda etkiledi. Daha önce de belirttiğimiz gibi Havalimanı ve Havayolu çalışanlarınından doğan ve doğacak talepler insanların gözünü tekrar bu bölgelere çevirmelerine neden olabilir.

Bu metronun halk için de ayrıca bir önemi var. Zira Gayrettepe ve Havalimanı arası yolculuk 30 dakikanın altına inecek. Bu da insanların şehir merkezlerinden uzaklaşarak Göktürk ve Kemerburgaz Bölgelerini daha çok tercih edebileceği anlamına geliyor. Toplu taşımada metro seçeneğinin gelmesi ile yolculuk süreleri kısalacağından bir çok kimse bu ulaşım aracını tercih edecektir. Özellikle şehir merkezine yaklaştıkça oluşan trafikte zamanını boşa harcamamak gibi bir imkan oluştuğunda.

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapım hattında tüm zamanların ilerleme rekoru kırıldı. Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı metro hattının yapımı devam ederken, dünkü çalışmalar sonunda Türkiye'deki tüm zamanların rekoru kırıldı. İhsaniye istasyonundan kazıya başlayan TBM aracı günlük 49,5 metre ilerleme hızı ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

Gayrettepe - Yeni Havalimanı hattı durakları

  • Gayrettepe
  • Kağıthane
  • Hasdal
  • Kemerburgaz
  • Göktürk
  • İhsaniye
  • Yeni Havalimanı 1
  • Yeni Havalimanı 2
  • Yeni Havalimanı 3

Airporthaber'in haberine göre, Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı hattı tamamlandığında yolculuk süresi 25 dakika olacak.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24