Son dakika... İstanbul'da korkutan fabrika yangını!

İstanbul Kağıthane Cendere'de havuz kimyasalları üreten bir fabrikada yangın çıktığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Helikopter de deponun üzerine su boşaltarak yangına müdahale ediyor. Yanan fabrikadan yükselen dumanlar birçok ilçeden görülürken yer yer patlama sesleri de duyuluyor.

13 Haziran 2018 Çarşamba 15:42
903 Okunma

İlk edinilen bilgiye göre, 9 bin metrekarelik bir alan ve içeride kimyasalların olduğu iddia ediliyor. Olay sırasında fabrikada çalışan işçilerden biri yaşananları, "Canımızı, kendimizi kurtardık. Nasıl olduğunu göremedik biz de. İçeride 10-15 kişi vardı, plastik PVC var. Tüpü götürdüm, taktım. Üstümüze sıçrayınca bıraktım, arkadaşlarımıza kaçın dedim" diye anlattı.

 

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 13.06.2018 16:28
Anahtar Kelimeler:
IstanbulYangınFabrika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24