Sahil Güvenlik Komutanlığı 160 Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevlendirilmek üzere 160 sözleşmeli astsubay alımı gerçekleştirilecek.

03 Nisan 2018 Salı 09:56
785 Okunma
Sahil Güvenlik Komutanlığı 160 Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevlendirilmek üzere 160 sözleşmeli astsubay alımı gerçekleştirilecek. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'na Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli astsubay alım sınavlarına katılacak adayların için başvuru şartları ve detaylarda duyuruldu. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'na Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen branşlarda sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI VE TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24