Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu!

Bu nedenle 2018 Ramazan pidesi fiyatı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Geçen yıla göre zam olup olmayacağı büyük merak konusu. Peki Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL olacak?

27 Nisan 2018 Cuma 12:07
726 Okunma
Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu!

On bir ayın sultanı mübarek ay için milyonlarca kişi geri sayıma geçti. recep ayının sona ermesi ve Şaban ayına girilmesinin ardından Ramazan ayı için de heyecan arttı. Her yıl dua ve ibadetler ile geçirilen bu mübarek ayda sofralarımızda yine Ramazan pidesi yer alacak. Bu nedenle 2018 Ramazan pidesi fiyatı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Geçen yıla göre zam olup olmayacağı büyük merak konusu. Peki Ramazan pidesi ne kadar, kaç tl olacak?

2018 RAMAZAN FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte pide fiyatları da merak ediliyor.Tıpkı geçen sene olduu gibi resmi açıklama yine bekleniyor. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da 350 gram pide 85 kuruştan satılmıştı. Ankara'da 300 gram pidenin fiyatı 2 lira olarak belirlenmişti. Bu yıl henüz resmi bir açıklama ayınlanmadı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Edirne ve diğer tüm illerde pide fiyatları açıklandığı an bu başlık altından öğrenebileceksiniz.

RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU

Fırıncılar Federasyonu, Ramazan ayında 275 gram pidenin 2 liradan satılacağını açıkladı.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 27.04.2018 12:34
Anahtar Kelimeler:
FiyatRamazanPide
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24