Mınbiç'te patlama: Ölü ve yaralılar var.

Mınbiç'in El Heye beldesinde düzenlenen Türkiye'yi protesto yürüyüşü esnasında gerçekleşen patlamanın yanı sıra bu sabah TSK denetimindeki Cerablus'ta da eş zamanlı patlamalar yaşandı.

05 Temmuz 2018 Perşembe 14:13
651 Okunma
Mınbiç'te patlama: Ölü ve yaralılar var.

Mınbiç’in El Heye beldesinde Türkiye’yi protesto amacıyla düzenlenen yürüyüş esnasında patlama yaşandı.  Patlamada 1 sivil yaşamını yitirirken, yaralananların sayısının da 22'ye çıktığı belirtildi.

Mınbiç’e bağlı El Heye beldesinde Türkiye’nin Mınbiç’e yönelik politikalarını protesto için bugün bir yürüyüş yapılacağı açıklanmıştı.

 CERABLUSTA EŞ ZAMANLI PATLAMALAR

Yerel kaynaklar, bugün sabah saatlerinde TSK ve bağlı ÖSO gruplarının denetimindeki Cerablus’ta da peşpeşe iki patlamanın yaşandığını bildirdi. Cerablus’ta bomba yüklü iki aracın eş zamanlı olarak patlatıldığını söyleyen kaynaklar araçlardan birinin Elektrik Dağıtım Şirketi yanında, diğerinin ise Kezey mahallesinin 20. sokağında patlatıldığını belirtti. ANHA’da yer alan haberde Cerablus’taki patlamalarda ölüm ve yaralanma olmadığı maddi hasar meydana geldiği bilgisine yer verildi.

İnternet Medyası

Anahtar Kelimeler:
PatlamaölüYaralıMınbiç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24