Meteoroloji’den uyarı: Sağanak geri dönüyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre bugün dar bir alanda etkisini gösterecek olan sağanak yağış yarın etki alanını genişletecek. Yağış görülen bölgelerde sıcaklık az da olsa düşüş yaşayacak.

29 Ağustos 2022 Pazartesi 10:06
948 Okunma
Meteoroloji’den uyarı: Sağanak geri dönüyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Bolu ve Ordu çevreleri ile Bursa’nın güney ve doğu, Karabük ve Kastamonu’nun güney, Samsun’un doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YAĞIŞLAR İSTANBUL’U DA ETKİLEYECEK

Yağışların hafta ortasında İstanbul’da da kendini göstermesi bekleniyor.  Salı günü İstanbul’u etkilemeye başlayacak olan yağış, cuma gününe kadar aralıklarla sürecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 33
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 31
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 33
Adana: Parçalı ve az bulutlu 37
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 31
Samsun: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 32
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24