Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! Bölge bölge uyarı geldi: Çamur yağacak

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre bugün İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Son verilere göre Afrika üzerinden gelen toz taşınımı yeniden etkili olacak. İstanbul, İç Ege ve Karadeniz'deki yağışların toz taşınımının etkisiyle çamurlu olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporu...

04 Mayıs 2021 Salı 11:21
330 Okunma
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! Bölge bölge uyarı geldi: Çamur yağacak

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara bölgesi genelinde parçalı, doğusunda yer yer çok bulutlu hava öngörülüyor. İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde öğle saatlerine kadar sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

HAVA SICAKLIKLARI KUZEY VE İÇ KESİMLERDE AZALIYOR

Mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklığının, kuzey ve iç kesimlerde azalarak mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI ETKİSİYLE YAĞIŞLAR ÇAMURLU OLACAK

Meteorolojiden son dakika hava durumu raporu Bölge bölge uyarı geldi: Çamur yağacak

Son verilerine göre Afrika üzerinden gelen toz taşınımı yeniden etkili olacak. İstanbul, İç Ege ve Karadeniz'deki yağışların toz taşınımının etkisiyle çamurlu olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24