Meteoroloji'den İstanbul'un 4 ilçesini uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün saat 16.00 'ya kadar İstanbul'un Avrupa yakasının batısında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kısa sürede ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar meydana getirebileceği tahminiyle tedbirli olunması uyarısında bulundu.

25 Temmuz 2018 Çarşamba 14:50
685 Okunma
Meteoroloji'den İstanbul'un 4 ilçesini uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul 'un 4 ilçesi için uyarı geldi.



Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Bugün saat 16.00'ya kadar İstanbul 'un Avrupa Yakası'nın batısında (Silivri, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kısa sürede anisel , su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar meydana getirebileceği tahmin edildiğinden tedbirli olunması gerekmektedir.''

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre İstanbul’da dahil olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimleri hafta sonuna kadar yağışlardan nasibini alacak.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24