Kültür ve sanatta yeni eğitim dönemi başlıyor!

Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezleri kültür ve sanat eğitimlerinin 2018 -2019 sezon kayıtları 3 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Kayıtlar Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı merkezlerde alınacak. Resmi tatillerde kayıt yapılmayacak. Ekim ayında başlayacak ve 36 ayrı branşta verilecek kültür sanat eğitim kurslarından herkes yararlanabilecek.

03 Ağustos 2018 Cuma 10:25
780 Okunma
Kültür ve sanatta yeni eğitim dönemi başlıyor!

Eyüpsultanlı vatandaşların kültür sanat merkezlerine giderek kayıt yaptırabileceği eğitimler Geleneksel Sanatlar ve Modern Sanatların uyumu ile mekanların tarihselliğini göz ardı etmeden, medeniyet eksenindeki yerini dikkate alarak sürdürülüyor.

Eğitimler ayrıca Eyüpsultan’la özdeşleşmiş musiki geleneğini ve sanat dallarındaki branşların gelişimine katkı sağlayarak yeni sanatçıların yetiştirilmesine de zemin hazırlıyor.

İlçede kültür ve sanat eğitimlerine ayrı bir önem veren ve bunu her fırsatta dile getiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultanlıların yeteneklerini keşfetme ve becerilerini geliştirme imkanı bulacağı her türlü ortamı sağlıyor.

Eyüpsultanlılara yeteneklerini keşfetme ve becerilerini geliştirme imkanı sunmak amacı ile verilen kültür sanat eğitim kursları için; Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi, Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi, Afife Hatun Kültür Evi, Rami Hasan Nail Canat Sanat Akademisi ve Caferpaşa Medresesi Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Kursların dönemlik olarak ücretlendirildiği kültür sanat merkezlerinde verilen branş eğitimleri ve adresleri ise şöyle:

GÖKTÜRK GENÇLİK VE KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Eğitim Branşları: Gitar, Keman, Piyano, Yan Flüt, Resim, Seramik, Drama, Halk Oyunları

Göktürk Merkez Mahallesi Açelya Sokak No: 2/B Eyüp/İstanbul Tel: 212 440 05 86

EYÜPSULTAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Eğitim Branşları: Tiyatro Okulu, Halk Oyunları, 15 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik Türk Müziği (Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği)

Merkez Mah. Silahtarağa Caddesi No: 18 Eyüp/İstanbul Tel: 212 440 05 84

SERTARİKZADE KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Eğitim Branşları: Ney, Tanbur, İstanbul Kemençesi, Ud, Kanun, Bendir, Hat, Tezhip, Minyatür, Ebru, Resim, Çini, Kaligrafi, Bilimsel Bitki Çizimi, Güzel Sanatlara Hazırlık

Davutağa Cad. Nazperver Sokak No: 42 Eyüp/İstanbul Tel: 212 501 05 21

AFİFE HATUN KÜLTÜR EVİ

Eğitim Branşları: Diksiyon ve Drama

Nişancı Mahallesi Balcı Yokuşu Caddesi No: 3 Eyüp/İstanbul Tel: 212 613 46 90

RAMİ HASAN NAİL CANAT SANAT AKADEMİSİ

Eğitim Branşları: Gitar, Keman, Piyano, Yan Flüt, Resim, Fotoğrafçılık, Güzel Sanatlara Hazırlık, Eyüp Film Akademisi, Seslendirme

Reşadiye Caddesi Rami Bir Nefes Parkı İçi Eyüp/İstanbul Tel: 212 418 72 19

CAFERPAŞA MEDRESESİ KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Eğitim Branşları: Ebru, Minyatür, Katı', Çini, Seramik, Çömlekçilik, Cam Üfleme, Osmanlıca

Kalenderhane Caddesi No: 4 Eyüp/İstanbul Tel: 212 567 53 67 - 212 613 59 54

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 03.08.2018 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.