Kemerburgaz Doğa Bilim Okulu'nda Karne Hediyesi Etkinliği

Göktürk Dergisi ve Kemerburgaz Doğa Koleji'nin organize ettiği "Karne Hediyesi" etkinliği 8 Haziran Cuma günü saat 12.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 19:01
1501 Okunma
Kemerburgaz Doğa Bilim Okulu'nda Karne Hediyesi Etkinliği

Göktürk Dergisi ve Kemerburgaz Doğa Koleji'nin organize ettiği "Karne Hediyesi" etkinliği 8 Haziran Cuma günü saat 12.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Etkinlik kapsamında resim sergisi, palyaço gösterileri, trambolin, oyun parkuru, macera parkur oyunları ve daha bir çok etkinlik sizleri bekliyor. Çocuklara Popcorn ve pamuk şeker ikramlarının olacağı etkinliğimizde yer alacak çarşıda gıda, giyim, el işi ürünlerini satın alabileceksiniz. Etkinliğimiz sürpriz sanatçı konseri ile devam edecektir.

Doğa Bilim Okulu

Kemerburgaz Doğa Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenlerinin katılacağı "Karne Hediyesi" etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. 

Yaz Şenliği kapmasında gerçekleşecek çarşıda gıda, giyim, el işi ve kendi ürünleriniz ile standlarımızda yer alabilirsiniz. Katılım şartlarını öğrenmek için bizimle irtibata geçin.

İrtibat: 0541 271 24 48

Kemerburgaz Doğa Bilim Okulu

Adres: Selanik Bulvarı Mithatpaşa Mahallesi No: 26/28 Eyüpsultan /İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.05.2018 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.