Kapanan Kolejin Mağdurları Buluştu

Yüklenici inşaat firması genel müdürü mağdur veliler ile buluştu

08 Kasım 2019 Cuma 18:33
1765 Okunma
Kapanan Kolejin Mağdurları Buluştu

Kapanan Siyah Martı Kemer Koleji'nin yüklenici inşaat firması Göktürk Group İnşaat Genel Müdürü Mesut Eryılmaz mağdur veliler buluştu. Gerçekleştirdikleri görüşmede Mesut Eryılmaz "Okulun inşaatı için gerekli malzeleri tedarikçi firmalara ödemeleri nakit ve çek yoluyla gerçekleştirdim. Yaptığım bu ödemelere karşılık 8 adet öğrenci senedi tarafıma teminat olarak verildi. Verilen senetler gerçekleştirdiğim ödemeleri karşılamamaktadır. Mağdur velilere bu durumu anlattım. Bu olayda ben de mağdurum. Ve benden başka alacak karşılığı öğrenci senedi verilmiş inşaat firmaları da var." dedi.

Veliler ile bir araya gelen Göktürk Group İnşaat Genel Müdürü Mesut Eryılmaz, konuyla ilgili çözüm bulmak adına çalışmalara başladıklarını belirtti.

Son Güncelleme: 08.11.2019 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.