İnanılmaz buluşma… Kaybolduktan 17 yıl sonra evine döndü!

Hollanda'nın Almere kentinde 17 yıl önce kaybolan "Lolipop" adlı kedi, yıllar sonra evine geri döndü. Evinden 24 kilometre uzaktaki bir kasabada bulunan kayıp kedinin sahipleri, beklenmedik buluşma nedeniyle hem şaşkın hem de mutlu.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 14:48
784 Okunma
İnanılmaz buluşma… Kaybolduktan 17 yıl sonra evine döndü!

Almere kentinde yaşayan Eric de Hont’un kedisi, 1 yaşındayken evden ayrılmış. Bir süre kediyi arayan sahibi, sonuç alamayınca umudu kesmiş.

Zamanla yeni kediler sahiplenen de Hont, kayıp kediyi tamamen unutmuş. Ancak hafta sonu hayvan ambulansından gelen bir telefon nedeniyle büyük bir şaşkınlık yaşamış.

Ambulans görevlisinin, “Lolipop’un sahibi siz misiniz? Onu bulduk” demesine önce anlam verememiş. Ancak kapıya gelen ambulanstaki kediyi görünce, hiç şüphesi kalmamış.

Bulunan kedinin, yavruyken alıp, biberonla beslediği Lolipop olduğuna inanmış.

BBC Türkçe’nin aktardığına göre görevliler, kayıp kediyi 24 kilometre uzaklıktaki Wees kasabasında bulmuş. Üzerinde takılı olan çip sayesinde sahibi ve adresi tespit edilmiş.

EVİNİN BANYOSUNDA KARANTİNADA

Eric de Hont’a göre, muhtemelen birileri kediye baktı. Ancak hiç veterinere götürmedi. Çünkü veterinere gitmesi halinde, çipteki bilgilerden kendisine ulaşılması gerektiğini belirtiyor.

Yerel medyaya konuşan Eric de Hont, Lolipop’un ilk yılında da zaman zaman evden kaçtığını ancak hiç bu kadar uzun dışarda kalmadığını söylüyor.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24