Hande Erçel'in plaj keyfi objektiflere yansıdı

Meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ardından "Kaan ile hep arkadaştık" açıklaması yapan ünlü oyuncu, ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve Şükran Ovalı ile önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Erçel, gün boyu yeğeniyle ilgilenerek denize girmeden akşama doğru beach'ten ayrıldı.

24 Haziran 2022 Cuma 10:34
1317 Okunma
Hande Erçel'in plaj keyfi objektiflere yansıdı

Meslektaşı Kerem Bürsin'le 'reklam birlikteliği' iddialarının gölgesinde yaşadığı ayrılık sürecinin ardından Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, geçtiğimiz mart ayında ünlü oyuncuyla Emirgan'da bir mekanda eğlenmişti. Gece boyu samimi oldukları iddia edilen çift, çıkışta Yıldırım’ın arabasına binmişti. Arka koltuğa binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de planları tutmamıştı.

AŞK LONDRA'DA BELGELENDİ!

2019 yılında ekranlara gelen 'Halka' adlı dizide rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel, nisan ayında ise İngiltere'de görüntülenmişti. Londra'da baş başa tatil yaparken Gossippasta objektifine yakalanan ikilinin ilişkisi belgelenmişti.

Hande Erçelin plaj keyfi objektiflere yansıdı

"HANDE'Yİ ÇABUK UNUTTU"

Marmaris'te de tatile çıkan oyuncu çiftin mutluluğunun kısa sürdüğü konuşuluyor. Daha önce de adının birlikte anıldığı kendisi gibi oyuncu olan Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapması dikkat çeken Kaan Yıldırım hakkında "Hande Erçel'i çabuk unuttu" ve "Yeni bir aşka yelken açtı" şeklinde iddialar ortaya atıldı.

Hande Erçelin plaj keyfi objektiflere yansıdı

"KAAN HEP ARKADAŞIMDI"

Hande Erçel, önceki gün Etiler'de bulunan menajerlik şirketinden çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, Kaan Yıldırım'ın görüntüleri hatırlatılınca şu açıklamayı yaptı:

Yani şöyle diyeyim o zaman. Hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım kalacak.

Hande Erçelin plaj keyfi objektiflere yansıdı

Kaan Yıldırım'la kısa süreli aşk yaşayan 28 yaşındaki oyuncu Hande Erçel tatil sezonunu açtı. Instagram'da 28 milyondan fazla takipçisi bulunan Erçel bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

POZLARINA 1 SAATTE 1 MİLYON BEĞENİ GELDİ

Erçel, çıktığı tatilden taş detaylı 10 bin TL'lik siyah bikinisiyle çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Paylaşımlarına ''Nerede kalmıştık ? '' notunu düşen Hande Erçel'in bikinili kareleri sosyal medyayı adete yıktı geçti. Fit haliyle ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Hande Erçel'in paylaşımları 1 saat içinde 1 milyondan fazla beğeni aldı.

Hande Erçelin plaj keyfi objektiflere yansıdı

YEĞENİYLE OYUN OYNADI

Hande Erçel, ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve yakın arkadaşı Şükran Ovalı ile Çeşme'de objektiflere yansıdı. Siyah bikini ve şapkası ile deniz kenarında yeğeni ile oynayan Erçel keyifli halleri ile dikkat çekti. Erçel, gün boyu yeğeniyle ilgilenerek denize girmeden akşama doğru beach'ten ayrıldı.

Hande Erçelin plaj keyfi objektiflere yansıdı

DHA

Anahtar Kelimeler:
YazTATİLPlajHande Erçel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24