Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 Personel Alımı Yapacak

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'ne alınacak 335 sözleşmeli personel ile ilgili detaylı başvuru şartları açıklandı. Yapılan açıklamada sınavlar ve belge teslim ile ilgili bilgilere de yer verildi. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'ne alınacak 335 sözleşmeli personel başvuru şartları veve detaylar haberimizde

04 Nisan 2018 Çarşamba 11:40
677 Okunma
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 335 Personel Alımı Yapacak

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde Genel Müdürlüğümüz merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-1 sayılı tabloda dağılımı gösterilen 79 (yetmiş dokuz) adet Büro Personeli ve 1 (bir) adet Kameraman pozisyonları için toplam 80 (seksen) adet, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-2A ve Ek-2B sayılı tablolarda dağılımı gösterilen 239 (iki yüz otuz dokuz) adet Büro Personeli ve 16 (on altı) adet Sosyal Çalışmacı pozisyonları için toplam 255 (iki yüz elli beş) adet sözleşmeli personel alımıyapılacaktır.

Tüm Detaylara Ulaşmak ve Başvuru Yapmak İçin Tıklayın

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24