Dolar/TL kurunda son durum!

TL yeni güne ağır kayıplar vererek başladı. Dolar henüz ilk işlemlerde 6.25'i görürken, euro 7.16 liraya çıktı.

10 Ağustos 2018 Cuma 15:42
646 Okunma
Dolar/TL kurunda son durum!

Dolar/TL'de Türk heyetinin ABD'deki görüşmelerinde herhangi bir ilerleme işareti bulunmaması ardından gözlenen yükseliş iyice hızlanarak kur bu sabah 6.25 seviyesini görürken, piyasada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı konuşma ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni ekonomik modele yönelik açıklamaları izlenecek.


Dün akşam kapanış saatlerinde 5.50 seviyesinde olan dolar/TL bu sabah yeni tarihi zirve olan 6.25'e kadar yükseldikten sonra geri çekildi. Diğer taraftan euro/TL de 7.1584'e kadar yükseldi.

Dolar/TL şu dakikalarda 6.04 seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL ise 6.98 seviyesinde.

Kurun gördüğü yeni zirve ile birlikte TL'nin dolar karşısındaki günlük değer kaybı yüzde 15'e yaklaşırken, TL gelişmekte olan ülke para birimleri arasında açık ara en kötü performansı gösteriyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24