Dolar ne kadar? (30 Temmuz dolar kuru)

Dolar yeni haftaya nasıl başladı, dolar kuru ne kadar? 30 Temmuz dolar yorumları...Geçtiğimiz haftayı 4.85 TL seviyelerinden tamamlayan dolar kuru yeni haftaya da benzer seviyelerden başlangıç yaptı. Dolar ilk işlemlerin ardından 4.85-4.86 TL aralığında.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:01
658 Okunma
Dolar ne kadar?  (30 Temmuz dolar kuru)

ABD ile Türkiye arasındaki rahip Brunson krizi, dolar kurunun yükselmesine neden olmuştu. Peki, dolar yeni haftaya nasıl başladı, dolar kuru ne kadar? İşte bu soruların yanıtları ve dolar yorumları...

DOLARDA YÜKSELİŞ

ABD yönetiminin en üst düzey isimlerinin, ABD'li rahip Andrew Brunson'ın serbest bırakılmaması halinde Türkiye'ye yaptırımlar uygulanacağı açıklamalarının ardından geçtiğimiz hafta 4.85 TL seviyelerine yükselen dolar, buralardaki seyrini devam ettiriyor.

30 TEMMUZ DOLAR YORUMLARI

Küresel piyasalarda ticaret savaşı gelişmeleri takip edilmeye devam edilirken, bankacılar bu hafta TCMB'nin enflasyon raporunun, enflasyon, dış ticaret, turizm öncü ihracat verilerinin yakından izleneceğini belirtiyor.

Öte yandan Türkiye ABD ilişkileri de piyasanın yakın markajında bulunuyor

Dolar yeni haftaya 4.85 TL'li seviyelerden başladı. Kur saat 07.15 itibariyle 4.8590 TL olurken, euro 5.6660 TL'den el değiştirdi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24