CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce

24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yanıtını buldu. Kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi. Kılıçdaroğlu'ndan da ilk açıklama geldi: "Tarih yazacağız."

04 Mayıs 2018 Cuma 10:07
557 Okunma
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. 110 milletvekilinin katıldığı CHP'nin kapalı grup toplantısında İnce'nin adı oybirliğiyle Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlendi. İnce'nin isminin kesinleşmesinin ardından ''Birazdan Genel Başkan resmen açıklayacak'' diyen İnce, ''Her şey daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ilk açıklamasında ''Tarih yazacağız'' dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını birazdan resmen Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek şölen ile açıklayacak. Bu tören öncesinde ise başkentin bulvarlarına CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin fotoğrafları asıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren İnce’nin cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu fotoğrafları billboardlara asılmaya başlandı. CHP, “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganı ile cumhurbaşkanlığı yarışına katıldı.  

MUHARREM İNCE'DEN TWITTER MESAJI

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ismi kesinleşen Muharrem İnce, sabah erken saatlerde sosyal medya hesabı Twitter'da "Biz hazırız" diyerek eşi, oğlu ve geliniyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta Muharrem İnce'nin yanında eşi Ülkü İnce, oğlu Salih Arda İnce ve gelini İdil Göknil İnce yer aldı

DHA

Son Güncelleme: 04.05.2018 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24