Binlerce Kişi 2’nci Alışveriş Şenliğine Akın Etti

Göktürk Dergisi’nin geçen yıl ilkini düzenlediği Alışveriş Şenliği’nin ikincisi, binlerce kişinin katılımıyla 22 Aralık’ta gerçekleşti.

23 Aralık 2019 Pazartesi 20:30
29603 Okunma
Binlerce Kişi 2’nci Alışveriş Şenliğine Akın Etti

Ümit Öner’in imtiyaz sahibi olduğu Göktürk Dergisi’nin düzenlediği ‘‘2’nci Alışveriş Şenliği’’, 22 Aralık Pazar günü saat 10.00’da kapılarını alışveriş severlere açtı. Alışveriş şenliğinde, çeşitli ikramların yanı sıra Yaren Sefai ve arkadaşlarının müzik dinletisiyle renkli bir alışveriş ortamı yaratıldı. Yoğun bir katılımın olduğu şenlikte, Faruk Emre’nin canlı performansıyla keyifli dakikalar yaşandı.

Kurulduğu ilk günden bu yana, birçok projeye imza atan Göktürk Dergisi’nin gerçekleştirdiği şenliğe Türkiye’nin önde gelen markalarının yoğun katılımı oldu. Şenliğe sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Binlerce kişinin akın ettiği ‘‘Alışveriş Şenliğinde’’; birbirinden özel tasarımcılar, şıklığınıza şıklık katacak elbise stantları, çeşitli takı ve aksesuar stantları, güzellik merkezi ve cilt bakımı stantları, saç bakımı stantları, tekstil ürünleri stantları, sağlık stantları, okul stantları, çeşitli yemek stantları, sivil toplum kuruluşu stantları ve yeni yıl hediye seçenekleri sunan birbirinden renkli stantlar yer aldı.

Göktürk Dergisi olarak geçen sene yaptıkları Alışveriş Festivalinin 2’ncisini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Ümit Öner; ‘‘ Bugün siz değerli stant sahiplerinin ve alışveriş seven dostlarımızın, eğlenceli ve sıcak bir ortamda zaman geçirmelerini sağlamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şenliğimizde ikramlarımız ve müzik dinletilerimiz eşliğinde, alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu değerli organizasyonda yanımızda olan ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan ve geceye muhteşem sesiyle renk katan Faruk Emre’ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

Alışveriş Şenliğinde sahne alan Faruk Emre; ‘‘Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl Alışveriş Şenliğinin birincisi yapılmıştı. Bu yıl üzerine çok fazlasını koyarak ikincisinin düzenlendiği alışveriş festivalinde inanılmaz bir gün geçirdik. Şenlik çok güzeldi. Stantlarda çok güzel ve farklı ürünler vardı. O yüzden inanılmaz mutlu bir gün yaşadık. Günün sonunda da ben sahne aldım. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Estemia olarak bizde bu gecenin ana sponsoruyuz. Böyle bir etkinlikte bulunduğumuz için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çok daha güzel etkinliklerde görüşmek dileğiyle diyorum. Ümit Öner, Göktürk Dergisi ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Renkli dakikaların yaşandığı ''Alışveriş Şenliği''; Milliyet, gibi bir çok ulusal basın kuruluşunda ses getirmeye devam ediyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.01.2020 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.