Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu Arasındaki Canlı Yayın Tarihi ve Moderatör Belli Oldu!

İstanbul Belediye Başkan Adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu tüm kanallara canlı yayında halkın karşısına çıkacak.

10 Haziran 2019 Pazartesi 18:05
963 Okunma
Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu Arasındaki Canlı Yayın Tarihi ve Moderatör Belli Oldu!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tüm kanallara açık ortak yayını 16 Haziran Pazar Akşamı saat 21.00'da gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın bahçesinde düzenledikleri basın toplantısının ardından, altında imzalarının yer aldığı ortak metin, basın mensuplarına dağıtıldı.

Metinde, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00’de canlı yayında bir araya geleceklerdir. Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır. Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır. Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır. Canlı yayın Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndan, AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir."

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24