Başkan Kocadon, boğulmak üzere olan kadını kurtardı

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, sahildeki bir restoranda otururken, yaşlı kadının deniz yüzeyinde hareketsiz durduğunu gördü. Başkan Kocadon hemen suya atlayarak boğulmak üzere olan kadını kıyıya çıkardı. Adının Keriman Tanrıkulu (89) olduğu belirlenen kadın, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

03 Temmuz 2018 Salı 17:03
657 Okunma
Başkan Kocadon, boğulmak üzere olan kadını kurtardı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, dün saat 19.00 sıralarında, Bodrum Ticaret Odası Başkanı olan ağabeyi Mahmut Kocadon, CHP eski milletvekili Umut Oran ve işletmeci Koray İşbilir'in de aralarında bulunduğu bir grup arkadaşı ile Ortakent Mahallesi sahilindeki bir restorana gitti. Grup yemek yiyip, sohbet ederken, Mehmet Kocadon, deniz yüzeyinde bir kadının hareketsiz durduğunu fark etti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Kocadon, durumdan şüphelenip, yardım için kıyafetleri ile suya atladı. Ardından arkadaşı Koray İşbilir de aynı şekilde suya atlayarak yardıma gitti. Başkan Kocadon ve İşbilir, kadını sürükleyerek sudan çıkarıp, ilk müdahaleyi yaptı. Sudan çıkarılan kadın, bu sırada olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çok su yuttuğu belirlenen ve hastanede doktorların müdahalesi ile yaşama tutunan kadının Keriman Tanrıkulu olduğu öğrenildi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24